Translate

måndag 20 april 2015

Scrappat

Ja, då blir det två inlägg idag så jag skiljer på promenad/foto och scrapbooking. Jag hämtade mitt nya månadskit från Studio Calico, http://www.studiocalico.com som jag väntat på länge. Jag tror det var något problem med streckkodsmärkningen sa dom på ICA. Jag hade beställt till lite saker utöver kitet och det var så mycket roliga saker. Man kan beställa till i slutet av månaden så går dessa varor med samma frakt som kitet, för allt detta betalade jag 425 svenska kronor inkl frakten.




Inte nog med detta, sedan kom ett pris med posten från ARTastic, http://artasticchallengeblog.blogspot.se, jättefina och användbara saker, tack för det!


Nu blev jag ju jättesugen på att börja med allt det nya och gjorde en layout till Sketchabilities månadsskiss, http://sketchabilities.blogspot.se/2015/04/sketch-137-design-team-reveal.html



Nästan allt material är från mitt nya (och marskitet)  kit, jag använde mist på cardstocken samt lite sytråd, fåglarna, gunghästen och stjärnorna hade jag sedan tidigare.  Foto på Hanna och barnbarnsbarnet Alva.




12 kommentarer:

  1. Jättefin bild på Hanna och Alva!

    SvaraRadera
  2. Finns bara ett ord, UNDERBART!!! (Och avundsjuk ;) ) Men sååå fina saker du fick i dit SC kit, väl värt all väntan!!! och en fi vinst också. MEN allra finast, din ljuvliga känslosamma LO, gillar!!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, jag blir alltid glad över dina ord!

      Radera
  3. Wonderful layout!! Thanks for playing along with us at Sketchabilities!!

    SvaraRadera
  4. Great take on the sketch. Love the blues so pretty. Thanks for playing along at Sketchabilites

    SvaraRadera