Translate

måndag 27 april 2015

Båtarbete och lite till

En tidig morgonpromenad, en ljuvlig morgon, alldeles vindstilla och njutbart. Jag gillar verkligen att komma ut tidigt och ändå är det inte så ofta.


Minigolfbanan är under uppbyggnad.


Här satt en morgonbadare och filofiserade.


Höganäs Hamnkrog








Anledningen till den tidiga promenaden var att jag skulle köra dottern till Helsingborg för ett snabbt läkarbesök, hon hade svårt att komma ifrån jobbet för länge och jag är glad att kunna hjälpa henne. Medan jag väntade gick jag en promenad till i Norra hamnen.



Ett järnhjärta var nytt sedan jag var där sist där par kan sätta ett hänglås för att visa sin kärlek, det är fint.



Resten av dagen var det båtarbete, vi rubbade och vaxade hela däcket, så skönt att ha det klart. Vi skulle grilla korv till lunch och hade en engångsgrill som inte fungerade utan tändvätska så det blev bara en fika. Inte dumt det heller.


Klockan blev mycket och Harald föreslog en pizza och så blev det. Jag tycker inte om det längre, åt halva och mådde inte bra efteråt.


Den ser inte god ut heller, en tonfiskpizza med gröna oliver, hur konstigt blev inte det? Haralds ser ju bättre ut, inte så konstigt kanske, man ser ju inte fyllningen.


Vi hade en sista teknikkväll på Fotoklubben som var trevligt som vanligt och alltid lär man sig något nytt. Kaffepausen är också viktig, vi lär känna varandra och det är roligt.


Jag kom ut till min cykel kvart över nio och såg att himlen var alldeles röd. Jag cyklade som en dåre ut till invallningen för att fotografera solnedgången. Jag hann inte, solen hade gått ner men det blev ändå ett fint foto.







7 kommentarer:

  1. Åh!!! Vilka färger på ditt sista foto!!! Vilken miljö du lever mitt i Christel!! Prova att beställa pizzan utan ost och ta en bearnaise sås eller nån annan sås pizzerian har att bara doppa lite i. Blir inte lika mastigt. Så gör jag eftersom att jag inte tål mjölkprotein. I allafall så härlig att se att du är i farten som förut nu nästan, blir så glad!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tar nog ett tag innan jag äter pizza igen, men ditt råd känns inte så dumt, får tänka på att prova det. När vi är ute och seglar äter vi pizza ibland så jag ska försöka komma ihåg det. Ja det är en vacker trakt här, men det finns många sådana i vårt land.

      Radera
  2. Vilket otroligt fint foto (nr 5) på båtarna som ligger förtöjda i sina bojor eller vad det heter... Du är så duktig som har med dig kameran överallt. Jag gillar att fota med är så dålig på att ta mig tiden... Kram ÅsaJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa, jag går ingenstans utan kameran, har blivit en vana som startade med vår härliga hobby!

      Radera
  3. Jag cyklade som en dåre ... skulle du inte ta det lite lugnt, va va!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte nu, det var när jag var dålig......

      Radera
  4. Ja..eller hur...hahaha :)

    SvaraRadera