Translate

tisdag 24 mars 2015

Vilsen

Jag ser mig själv som energisk, aktiv och viljestark person och när det rämnar blir jag vilsen i pannkakan. Vad är det som händer egentligen undrar jag, när benen skakar och yrseln sätter in? Är det dags att acceptera att jag inte är sådär ca 40 längre? Jag tror att jag vägrar så länge jag kan, detta går nog också över och snart är sommaren här, havsvindarna läker och båten kräver fysisk aktivitet. Den här cortisonbehandlingen, som jag inte någonsin stoppat i mig förr, vet jag ju egentligen inte hur det påverkar. Bäst att hålla humöret uppe! Detta är nog bara en mellandag.


Ett kort besök  på förmiddagen hos Hanna och tvillingarna för att lämna ett nygjort beställt kort. 


Här är det en tjej som håller låda, mamma får inte prata, gamlafarmor får inte prata och dom gör sitt bästa båda två för att ha hela uppmärksamheten. Det är verkligen roligt att träffa dom.

Jag cyklade hemåt igen med ett litet paket från Ellos, vädret fint idag och ett vårdis låg över havet.



Nu är nästan all tång borttaget från badstranden, härligt, redo för säsongen.

Ellospaketet då, ja, jag hade ju missbedömt storleken en aning, suck.  Emellan lite städning och tvättstugan kom vännen Margareta upp en stund och vi hade en mysig pratstund på balkongen. Blå blommor, my favorite!


Tisdag idag och dags för en ny Veckans skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/03/56.html


Till skissen har jag gjort en layout på vit cardstock som jag målat på med akvarellfärg. Blandade papper som vanligt för att följa upp tröjan och jeansen i fotot och några dekorationer i form av blommor och fjärilar. Foto på barnbarnsbarnet Alice i deras lilla växthus vid Höganäskruset. 

Det var allt för idag!




8 kommentarer:

  1. Alla dina scrappar är jättefina och härliga bilder på dina barnbarnsbarn. Jag tycker det är fantastiskt att kommunen gör så fint på Kvick och sedan håller borta tången hela sommaren. Tummen upp för detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det gör dom verkligen bra, vi bor i en fin kommun!

      Radera
  2. Glad söt och fiiin LO!!! Gillar särskilt det prickiga pappret bakom fotot :) Vi hörs mer. Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja prickigt är fint, stora och små prickar, kram

      Radera
  3. Dina fina barnbarnsbarn mötte mig i HD:s Hallå i morse. Så ljuvliga och vilken förmån att få njuta av dem så här i vardagen. Kämpa på Christel! Kram från Maj-Lis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fick kasta mig över tidningen, fint vårfoto där! Tack och kram!

      Radera
  4. Luta dig tillbaka och låt dagen komma, det är en konst att kunna, jag kan inte alltid själv, men det är kroppen som talar om för dig att du måste lyssna på den, du är ju inte frisk uppenbarligen..och det där kortisonet är bra när det behövs men kan också ställa till det....Jag har tänkt på att det kanske är nåt från Bali du har hämtat du var ju i vatten den där fina ceremonidagen...Var rädd om dig kram Gunnel

    SvaraRadera
  5. Tack för din omtanke Gunnel, det verkar vara en sån vinterförkylning i år, jag är inte ensam förstår jag. Sedan var det ju oturligt med ansiktet, men jag tror inte att det är något från Bali. Tålamod är inte min starka sida, kram

    SvaraRadera