Translate

måndag 16 mars 2015

Scrapdag

Jag vet inte riktigt hur det går till, men jag ramlar hela tiden över nya utmaningssidor. Idag har jag bl a gjort en layout till marsutmaningen hos UmWowStudio, http://umwowstudio.blogspot.se/2015/03/march-sketch-2015.html. Jag fastnade för en fina skissen och läste inte ordentligt förrän nu och ser att deras varor skall vara med någonstans. De säljer trädekorationer och det hade jag tagit med, men inte just deras så jag blir kanske inte godkänd. Det gör ingenting, det roliga är att göra layouten.



Vit cardstock som jag sprayat med mist. Lingarn som jag "hängde" lite olika dekorationer på och trädekorationer som jag skrev samt lite annat. Foto på barnbarnet Wille med sin gitarr.

Ibland tycker jag mina promenadvyer blir tråkiga och vill se något nytt. Idag tog jag bilen tidigt på morgonen och körde till Krapperup som ligger 7-8 km härifrån. Det var kallt och inte alls så vårigt som jag vill.



Krapperups slott




All rhododendron stod i blom, jag måste nog återvända dit då.


Jag promenerade ner till den lilla hamnen i Lerhamn.





Snart är det vårsalong här!



Utemöblerna står och väntar tills dess.

Harald jobbade med båten och jag cyklade ner med fika, men det var kallt, solen ville inte riktigt ta sig igenom.


Vi fick kärt besök av Hanna och barnbarnsbarnen Alice och Alva, det är alltid så roligt


Numera måste jag alltid ha glaspinnar i frysen.





3 kommentarer:

  1. Åååå!!! Vilken snygg LO Christel !!! Så friskt med det turkosa och så det lilla röda hjärtat!! Du är så bra!!! Och vilka foton, vilken miljö!!! Den röda bron i allt det gröna, bara såå vackert.... Ha en bra dag! Kram Anna :)

    SvaraRadera
  2. Ja glass i stora lass fyller också vår frys. Jag undrar om det är vanilj med vit choklad du har i frysen? Vår Clara älskar dessa och jag hittar en paket på Lidl som innehåller 3 st och resten med annat runt i lagom storlek och dessa är jättegoda, men du har kanske hittat något paket med bara vanilj och vit choklad.

    SvaraRadera
  3. Very pretty :) :) Love the clustering!

    SvaraRadera