Translate

måndag 9 mars 2015

Ögoninflammation


Äckligt va? Jag vaknade med en värre förkylning och en ögoninflammation i båda ögonen. Det har blivit än värre under dagen och gör väldigt ont. Ikväll fick jag en tub medicin av dottern som har haft ögoninflammation för en tid sedan. Nu hoppas jag det blir bättre snart igen.
Jag gick in liten promenad, var egentligen inte riktigt i form för det, men skulle handla lite mat också och vädret är ju kanonfint.


Arbete pågår på bryggorna och räcke sätts upp även på andra sidan. Väldigt bra tycker jag, nu kan inte barn falla eller bli itutade. Nu kan man bara hoppa i längst ut där det är djupt vatten. Det kan nog eliminera en del olycksfall och skador.




Här skulle jag vilja sitta och ha fika med mig någon dag.


Jag fortsatte ner till Harald för att kolla båtarbetet och det såg ut såhär precis som vanligt. Nu gör ju inte det så mycket, han har all tid i världen på sig, det är inte som förr då vi bara hade helgerna.

Ikväll skulle jag till Fotoklubben, vi har ett antal teknikkvällar och idag var det kamerateknik som jag verkligen behöver och ville vara med på. Jag hade dessutom lovat ha med kaka till kaffet.


Jag bakade Nöt- och kokostoppar som blev jättegoda, http://www.ica.se/recept/not-och-kokostoppar-715491/


Jag cyklade iväg och försökte hålla mig borta från folk så gott det gick. Det var inget bra beslut och jag tog mig hem efter halva tiden, synd, men jag kunde inte tillgodogöra mig det.

Jag scrappade lite under dagen, gjorde en layout till en månadstävling på Syrahuset, http://scraphuset.blogspot.se/2015/03/mars-tavling.html. Det är en färgutmaning med turkos/rosa/vitt/silver.


Jag använde papper från Panduro och My Mind´s Eye, målat med silverfärg och använt silvertråd, några dekorationer samt överblivna mynt från Singapore. Foto på mig uppe på "båten på husen"med utsikt över Singapore.



2 kommentarer:

  1. Gumman!! Det ser inte kul ut med dom ögonen :( Hoppas salvan hjälper bra!!
    LOn däremot ser VÄLDIGT bra ut!! Du har så bra komposition på allt alltid... Du har verkligen ögon för sånt det märks när du fotar också :) Ha det gott i våren :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jösses nej, det är inte kul och än värre idag! Annars tack för uppmuntran ang layouten! Kram

      Radera