Translate

torsdag 5 mars 2015

Kärt besök

Jag nästan skäms, men jag kom inte ut på någon promenad idag. Trots det helt underbara vädret! Emellanåt for jag ut på balkongen och njöt i några sekunder av solen. Vi hade fikabesök på förmiddagen och jag bakade en hallon/blåbärspaj på morgonen, http://www.recept.nu/maria---goteborg/paj/frukt-och-bar/knackig-hallonpaj-med-glass/ Enkel och jättegod med vaniljsås.


Hannas mamma Eva var på besök i Höganäs och de kom för att fika hos oss, vi har pratat om det länge och nu passade det. Hanna kommer från Forsheda i Småland och där bor hennes föräldrar och släkt.


Alva och Alice i underbara kläder i vårfärger. De är båda två torra nu och slipper blöjor, härligt. Favoritstället att pyssla med magneterna på kylen och frysen.


Vi hade även det hembakta brödet från igår med pålägg, inte bara onyttigheter.




Det är full fart när dom kommer på besök.



Mormor Eva. Ett jättetrevligt besök, tack!

Jag tillbringade resten av dagen vid scrapbordet. 


Jag gjorde en helt i mina ögon misslyckad layout. Ett foto på oss i vår båt som jag ville använda, men det är för stort och blev inte bra alls. Skulle varit till en utmaning, men den får läggas i vår låda. Så kan det vara ibland. Jag fick iallafall gjort en annan sak som hängt över mig länge, men det är inget jag kan visa nu.

Vi fick ett fikabesök till på eftermiddagen av syster Karin, trevligt och skönt att pajen gick åt.

Kvällen på Fotoklubben, ett trevligt möte, riktigt kul är det. Jag placerade mig inte i årets första tävling, men det får jag ta med jämnmod. Det var 66 bilder på tema Förfall inlämnade, bara 10 placerar sig och mina foto var inte särskilt bra. Jag försöker lära.

4 kommentarer:

  1. Härlig bild när en av tvillingarna kör med fingret över telefonen. Den rörelsen föds snart alla barn med!!! Pajen ser god ut så den skall jag försöka göra en dag. Hoppas ni får en bra helg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen kul att se, dom är redan mycket snabbare än vad jag är. Ha en bra helg ni också!

      Radera
  2. Men Christel! LOn är ju jätte fin! Den fångade ögat direkt med det fräscha röd blå vita! Tycker det är lite läckert med det större fotot. Dom måste ju också få lov att vara med ibland :-) Verkar vara en trend dessutom att använda större foton igen. Så skicka nu in den när du ändå gjort den! :-) Vad duktiga dom är tvillingarna som är torra. Dom ser ut att vara i vår Arvids ålder ( snart 2) och dit har vi lååångt kvar :-) Ha en bra dag! KRAM :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gjort en ännu värre idag, går inte min väg just nu eller är det så att vissa skisser passar inte mig. Jag tycker inte om den, samtidigt vet jag ju att alla ser olika på både layouter och foto. Alva och Alice fyllde 2 år i januari så då är dom lite äldre än din Arvid. Är det inte så att flickor är tidigare än pojkar sådär generellt?

      Radera