Translate

torsdag 26 mars 2015

Födelsedagsfirande

Haralds son, "vår" yngste fyller 40 år idag, det är en liten konstig känsla. Fredrik hade lite kalas såhär mitt i veckan, god mat och trevlig kväll.




Chiligryta med gott bröd och sallad.


Svärdotter Jessica


Pappa Harald med dotter Maria, födelsedagsbarnets storasyster


Också lite extra kalorier denna kväll. 

Dagen försvann i rasande fart, besök av syster Anita och vännen Ingrid och det har varit en mysig dag  även med ett susande huvud och halsont.

Jag gjorde ytterligare en layout till dotter Mias projekt.  Jag använde mig av den andra skissen under mars månad hos Stuck?!. De har två skisser varje månad och är alltid trevliga att använda, http://stucksketches.blogspot.se/2015/03/march-1st-challenge-reveal.html



Då blir det svart/vitt igen med en liten dov färgklick. Bakgrundspappret är från Bella, textpappret är från American Krafts och ett uddapapper från gömmorna, ett band, lite blommor odyl. Foto på mina föräldrar, Mias mormor och morfar som betydde så mycket för oss. Dom ville hon absolut ha med i sin samling.


Avslutar idag med en liten påskblomma som jag fått, påsken närmar sig, härliga tid. Men, först ska jag åka till Berlin med Mia.

10 kommentarer:

  1. Härligt med kalas mitti veckan :-) Då är han nästan lika ung som jag ju:-) Fast jag är nästan ett helt år äldre. Vilken fin gåva du ger din dotter med dessa fina LOs. Jättefin blev även den här. Ett så snyggt bakgrunds papper, från ett märke jag aldrig hört förut. Måste titta mer på dom. Du lyckas få den full av liv med alla härliga detaljer. Hoppas du sov gott och får göra detsamma inatt. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja fina årgångar de där på 70-talet haha!

      Radera
  2. Beautiful layout! Love the vintage feel of your layout! Thanks for playing along with Stuck?!

    SvaraRadera
  3. Beautiful page, love the touches of black. Thanks for playing along with Stuck?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. You are so kind everyone on Stuck?! Thanks!

      Radera
  4. Sista dagen med kommentarer i förhoppning om att vinna! Önskar Dig en härlig resa med dottern! Glad påsk till er båda! Kram från Maj-Lis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maj-Lis, såg att ni fick en båttur idag, härligt! Kram

      Radera
  5. Åh, så glad för scrappen på mormor och morfar. Saknar dem så mycket!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du tycker om den, trots att det är så många år sedan dom levde så finns dom så tydligt i våra hjärtan!

      Radera
  6. How pretty, great product choices! Thanks for playing along at Stuck?!

    SvaraRadera