Translate

måndag 16 februari 2015

Riktig måndag

Riktig måndag, vad är då det? Tja, en sån där dag efter helgen då man liksom jobbar! Och jag hade uppdrag idag. Först lite panikjobb i köket, jag kan inte vara utan musli till filen på morgonen och den var slut.



Lite barnpassning, föräldrarna hade ett ärende och Alva är sjuk. Vi satt i soffan hela tiden och tittade på film och läste bok, sådär lagom sysselsättning även för en gamlafarmor.


Alice försökte busa lite i soffan annars var även hon helt nöjd med som det var. 

När jag var på väg hem efter uppdraget var det värsta lågvattnet som jag sett tror jag. Ostliga vindar så det har nog inverkan. Annars var det skitkallt idag, nog det kallaste på hela vintern.



Vattnet var t o m borta under de första bryggorna. Känns ju lite konstigt.



En del båtar stod på grund.

Jag sorterade in lite layouter och började fundera på vad i helskotta jag skall göra med alla dessa. Barnbarnen får sina så fort jag har full pärm, men alla på oss själva? Vem kommer att intressera sig för dom? Dessutom har jag en salig blandning av pärmar och det är fult i bokhyllan. Jag börjar ifrågasätta vad jag håller på med, men det är ju så roligt. Det är väl bra nog eller hur?

Mina senaste böcker kan jag ju visa.


En riktigt fin och spännande historia med ett överraskande slut. Väl värd att läsa.


En riktigt charmig familjehistoria, sån där mysig bok som man längtar efter att läsa.


Dom här böckerna gillar jag, alltså av dessa författare, gillar personerna i böckerna och alltid fantastiska historier. Längtar efter nästa.



4 kommentarer:

  1. Tja, mina bokrekommendationer måste ju vara bra:) Klart du ska fortsätta med dina los. Nu får du snart en ny stor beställning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så bra att du hjälper mig med böcker, vi har ju samma smak!

      Radera
  2. Jag känner igen den där tanken av "vad håller jag på med" som kommer ibland men jag är säker på att dom som blir kvar efter oss kommer att uppskatta alla små minnen och tankar som bevaras tackvare vår underbart roliga och faktiskt utvecklande hobby. Dessutom lär man känna härliga människor ( dig ) och det gör det hela ännu roligare :) Så keep going :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack , lite uppmuntran behövs ibland och det är du ju bra på, så roligt att ha lärt känna dig såhär. Jag älskar ju egentligen att scrappa, jag kommer aldrig att kunna sluta. Nu får jag bara försöka lösa förvaringen på ett bättre sätt.

      Radera