Translate

tisdag 24 februari 2015

Mer scrappat

Tisdag idag och Veckans Skiss har sin nya skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/02/52.html Gå in och kolla de andra tjejernas fina tolkningar.


Jag har gjort en layout med ett bakgrundspapper från Kaisercraft som jag täckte en del av med vit gesso. Dekorationspapper och dekorationer från BasicGrey. Ett äldre foto från 2001 på mina barnbarn Amanda och Ebba.

Idag har jag också haft tid att scrappa, jag mår inte riktigt bra, ont i halsen och kroppen så det blev ingen promenad. Jag har gjort en layout till My Creative Sketches, http://mycreativesketches.blogspot.se/2015/02/february-sketch.html Det var en svår skiss och jag visste inte alls hur jag skulle ta mig an den. 




En vit cardstock som jag stänkte färg på, några dekorationspapper, PL kort, några fina kort som jag fått av scrapvännen Anna, band samt lite annat. Fotona är från dotterns 50-årsfest då jag höll tal för henne. Även om det var en svår skiss så känner jag mig rätt nöjd.

Vi fick eftermiddagsbesök av Hanna och barnbarnsbarnen Alva och Alice. Det är alltid så roligt och träffa dom.




Ikväll sitter jag under filten i soffan och det blir en tidig sänggång.



8 kommentarer:

  1. Fin scrap på dig och mig:) Ta nu det lugnt och vila dig, käka glass och bli ompysslad, kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, får bli i din pärm! Ja, kroppen säger det så......

      Radera
  2. TVÅ härliga LOs!!!! Glädje !!! :) Jag la också just upp mitt bidrag hos MCS så våra ligger där bredvid varandra :) Så roligt att läsa att vi tyckte såå lika, lite svår skiss men båda rätt nöjda till slut :) High five på den :) Jag inspirerades av dig och försökte vara lite busigare på den LOn... Men dina är ju i en klass för sig liksom... du kan du!! Ja lyssna på din dotter nu och låt dig bli lite ompysslad. ( kul att dom små vellum rutorna kom till användning ;) ) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Har kollat din, du har gått om mig nu med hästlängder och det är så roligt att se dina tolkningar! Jätteroligt och underbart!

      Radera
    2. Du är så snäll men nu håller jag inte med dig riktigt. Jag har långt kvar innan jag är i din kaliber :-) Är så glad att få bra feedback av en sådan duktig scrapare som du !♡

      Radera
  3. love how you used the sketch, wonderful page. Thank you for joining the My Creative Scrapbook sketch challenge

    SvaraRadera
  4. Very nicely done.. Thanks for playing along with My Creative Sketches...

    SvaraRadera