Translate

fredag 9 januari 2015

Scrappat

Idag har jag utfört uppdrag och det var segt och tog större delen av dagen. Hann färdigställa en layout till Hobbyworlds januaritävling, http://hobbyworld-se.blogspot.se/2015/01/januaris-tavling-challenge-for-january.html Denna skissen tolkades


 
Jag använde ett gammalt mönsterpapper och en vit cardstock som bakgrundspapper. Jag sprayade och sydde på symaskinen, när den väl ville gå. Lite olika pärlor. Foto på mig och mina barnbarnsbarn Alva och Alice. Väldigt passande idag eftersom de fyller 2 år.

10 kommentarer:

  1. Vilken välsignelse, barnbarnsbarn!!!! :-) Ni är så fina alla tre. Gäller även LO'n som vanligt. Härligt glada färger. Visst är det skönt med färg nu när julen är över? ! Ha en skön helg! Kram ps. så bra att symaskinen blev mer samarbets villig också, snygg effekt . ds

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja jag är så tacksam över att få vara med om detta, en av fördelarna med att bli en ung förälder! Det är så himla skönt att lämna alla julsaker även om det är roligt när det börjar. Fast just nu håller jag på med en julbild, haha.

      Radera
  2. Härlig tolkning och jättefint med sömmarna! Vad roligt att du antog Hobbyworlds januari utmaning! Kram från DT Ulrika aka LillBlomman!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket, alltid kul med era utmaningar!

      Radera
  3. En sådan fin layout och i så fina färger! :) Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld!

    Mvh Malin

    SvaraRadera
  4. Underbart fin LO!!

    Tack för att du är med i Hobbyworlds umaning!

    Kram,
    Jeanette - Tettiz

    SvaraRadera
  5. Superhärlig LO:)
    Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld:)
    Kram Tesa

    SvaraRadera
  6. Helt!
    En superfin LO!
    Tack för att du med och tävlar hos Hobbyworld.
    Kram Katja/Mezzanotte

    SvaraRadera