Translate

onsdag 14 januari 2015

Scrappat igen

Scraphuset har en vacker bild som inspiration till deras januaritävling och den var svår att motstå, http://scraphuset.blogspot.se/2015/01/januaris-tavling.html
Min tolkning är denna layout

 
Papper från Carta Bella och sedan lite olika dekorationer, blommor, knappar och brads. Foto på mitt bonusbarnbarn Emma.
 
Idag cyklade jag ut till Lerberget för uppdrag och det var en lika kall motvind som i måndags fast inget regn utan ljuset var tillbaka.


 
Det finns mycket att upptäcka på stränderna nu efter stormen.

 
Jag blev trött idag och en liten stund vid scrapbordet var det jag orkade. Mina tankar just nu är hos min kusin Gun som akutopererades inatt. Jättejobbigt är det och det är så många tankar som far hit och dit.

4 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna för din kusin Gun och jättekul att snacka en liten stund med dig. Önskar allt går bra så ni kan åka till Bali med glädje. Kramar till er båda från en som vet jättemycket hur det är när våra nära och kära är sjuka och man hoppas ju att allt skall gå bra, men som sagt så gör det inte det alltid och nu har vi kommit upp i en ålder då det märks allt mer. Vi får glädja oss för allt det vi tycker är bra och får sedan ta vad som kommer och göra det bästa av det. Kram igen till er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla! Tyvärr är det inte så bra och ingenting kan man göra åt det, kram

      Radera
  2. Vackert och ljuvligt och vad bra du fått till det med blommorna! Feminint utan att bli för gulligt. Tänker på dig i din oro! Känn ingen oro och var inte rädd! Kram Anna♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag är inte så mycket för blommor, men ibland tycker jag ändå att det är fint.

      Radera