Translate

lördag 17 januari 2015

Lördag och scrappat

En lugnare dag idag och jag har gjort en layout till Pysseldags januaritävling, http://blog.pysseldags.com/2014/12/nu-tjuvstartar-jag-det-nya-aret.html De har en fin bild med färger som inspiration + att använda stämplar.

 
Jag använde vit cardstock och papper från Panduro samt en del dekorationer. Jag stämplade bakgrunden med två olika stämplar. Fotot på barnbarnen, kusinerna Charlie och Wille.

 
Idag sken solen så även om vinden var frisk och kall så var det skönt. Jag tog en promenad och nere vid badet var det många kitesurfare i farten.
 

 
Dom har fina färger i sina segel.



 
Jag gick in på Saluhallen där det som alltid var fullt av folk som fikade och handlade.


 
När jag kom hem höll Harald på med dagens middag. Det blev en god Biff Bourguignon, http://www.recept.nu/mitt-kok/donal-skehan/donal-skehans-boeuf-bourguignon/

 
Hoppas att ni alla har en lika skön lördag!
 

6 kommentarer:

  1. Den här LOn är bara HELT suverän! Jag gillar verkligen allt i den. Snygga papper snygg komposition fina detaljer och dekos och ett härligt foto! Du är så bra! :-)
    Försökte igår kväll under stor irritation hämta med bannern från My Cre. Ske. Men hur lägger jag in den i min blogg?? Har du nåt tips? :-) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Jag har skrivit på din blogg, med det lilla jag kan föreslå just nu. Hoppas du får rätt på det! Kram

      Radera
  2. Måste kännas bra med så mycket beröm för dina scrappbilder. Jag tycker också att de alltid är fina men kan inte kommentera som de andra gör. Fortsatt bra söndag och håller tummarna för din kusin. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du ger mig så mycket uppmuntran med andra saker, det är jag glad för! Kram

      Radera
  3. Jag håller också med om dina scrappar, riktigt coola!

    SvaraRadera