Translate

söndag 4 januari 2015

AlltOmScrap

AlltOmScrap har sin första månadsutmaning för 2015 idag. Temat är Graffiti, http://tidning.alltomscrap.se/2015/01/graffiti.html Ett jättehärligt tema och jag hoppas att många är med och tolkar och har chans till en pris.  Min tolkning är denna

 
Papper från K-design och American Crafts också lite olika dekorationer och foto på barnbarnet Charlie. Gå in och titta, de andra tjejerna har gjort fantastiska layouter.
 
Idag har det varit ett fantastiskt fint väder, det blåste kanske lite väl mycket, men av solen blir jag glad. Det blev en långpromenad, välbehövlig.







 
Fasaden glänste som silver i solen, fint.
 
 

4 kommentarer:

  1. Hej! Idag har vi läst om era vänner Ingmar och Elisabeth i vår tidning Skånska dagbladet! Fint reportage! Fint väder har vi här också, men det är lite kallt i vinden. Och nästan fullmåne! Ha det bra och god fortsättning på 2015! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma till er! Jag försökte leta på webben efter reportaget, men hittade inte. Kram

      Radera
  2. Du har verkligen fått till en graffiti känsla utan att rita/skriva nåt i graffiti text. Bra gjort!!! Det fick jag inspiration, tänkte nästan att den utmaningen fixar jag nog inte för jag kan inte göra nån graffiti ju :) Hoppas jag lyckas lika bra som du, iallafall nästan då :) Jag städade också undan julen igår kväll, skönt när det är gjort. Synd att det är så långt mellan Edsbyn och Höganäs förresten, annars har vi kunnat gå ut och ta en kaffe tillsammans.... Ha en bra dag kära Du! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du lyckas säkert jättebra, ser jag fram emot att se! Ja, det hade verkligen varit roligt att kunna ses, men vi får väl nöja oss med att kommentera varandra! Kram

      Radera