Translate

tisdag 2 december 2014

Morgonpromenad

Ja, det var det idag, inte så mycket mer har hänt mer än att jag suttit med julkorten. Tiden flyger iväg när jag får sitta och pyssla med det samtidigt som jag ifrågasätter vad jag håller på med och vad jag lägger tid på. Imorse var det totalt öde överallt, jag började undra vad som var på gång, stilla tyst, inga som jobbade ute, inga båtar lossades, havet låg stilla, ja det var nästan konstigt.


 
Jag klappade lite på Aeolus där hon ligger och väntar på våren.

 
Gamla vattentornets topp är vacker.

 
Kullaberg syns i diset


 
Fin is på vattenpölarna.

 
Dagens butik är Cookstore på outletområdet.

 
Jag skulle kolla ev julklappar, men det är ett märkligt sortiment där. Ska man ha en gjutjärnspanna så ok, men annars? Jag tycker det känns gammaldags och tråkigt, men det är ju jag. Kolla själv och se!

 
Formarna är väl också ok om man behöver det.
 
Så försvann denna tisdag med raketfart, hur har ni det med julförberedelserna?

6 kommentarer:

  1. Jag har, som jag inte gjort på flera år, bakat 3 sorters småkakor, mjuk pepparkaka och lussekatter som ligger i frysen till julafton. Jag har även fixat köttbullarna och lillejul skall jag göra en Jansson. Syrran, Siv, kommer att fixa en del sill som hon tar med sig. Lite julklappar är klara och en kasse med paket till julklappsspelet som år spelas av barnen med hjälp av några vuxna då det är fem barn under 7 år. Resten får fixas efter hand och det är ju ändra 3 veckor kvar så jag hoppas jag hinner. Vi blir som sagt 5 barn och 8 vuxna så här blir det livat och glatt får vi hoppas.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, herregud, du har ju allt nästan klart! Jag önskar er en riktigt härlig jul, vilket ni säkert får, kul att vara hemma och få ordna det hela!

      Radera
  2. Jul? Förberedelser?
    Syrran

    SvaraRadera
  3. Som lärare består det mesta av julförberedelserna av rättningar:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså jag ska alltså inte beklagar mig, fast det menar jag inte...

      Radera