Translate

torsdag 11 december 2014

Julklappsinköp

Jag tror knappt att det är sant, men jag tror att jag blev klar idag med alla julklappsinköp! Jag har 34 st att handla till, så är det med en stor familj, Harald blev befriad när han blev sjuk för sådär en 10 år sedan och numera klarar han inte av stress så det får ju bli jag. Nu ska jag bara få ihop allt med kanske några små tillägg också ska det bli fina paket. Harald skulle köra in till Helsingborg för att ordna med sin enda julklapp (till mig, spännande, haha) och då hängde jag på.

 
Det gick lite snabbare för Harald så han åkte ner till vännerna i Norra hamnen och sedan bestämdes det att vi åt lunch tillsammans på Roys i hamnen. Det blev en trevlig stund och sådant får man glädjas åt. Plötsligt kan jag bli glad över att ha möjlighet att träffa vänner och gå ut och äta sådär helt oplanerat. Jag kan vara lite väl styrd av planering och måsten, ja jag vet det!

 
Ingmar och Elisabeth

 
Jag åt en god rödspättefilé,

 
medan Harald åt en Wallenbergare.
 
Jag sitter och tröstar mig med att leta resa, men vi kan inte bestämma oss för något. Det hade inte varit så svårt om vi inte behövde tänka ekonomiskt och troligen blir det så att vi väntar på en sista minutenresa. Det jag skulle vilja nu är en rundtursresa i Asien någonstans. Var skulle ni vilja resa?

4 kommentarer:

  1. Jag har inte rest nånstans sen 1998...då till Gran Canaria...är kanske inte så äventyrlig av mig och begränsad ekonomi så....men Michael fyller 40 till sommaren och då planerar vi att åka på kryssning, syster Anna följer också med. Deras respektive håller ställningarna här hemma...Både M och A har kryssat ett par gånger och nu vill dom ha Mor sin med....Det känns roligt och spännande..Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt, det blir säkert väldigt bra och spännande, kram

      Radera