Translate

lördag 20 december 2014

Innedag

Att hålla på med scrapbooking gör att man får många kontakter i hela landet och även utanför ibland. Det är så roligt och då är ju de moderna sociala nätverken så bra, vilken värld som egentligen har öppnats för de som vill. En scraptjej, Anna firar sin blogg med en blogg candy och lottar ut ett pris till de som skriver om det på sin blogg och det gör jag så gärna. Hon gör många fina layouter och kort, http://urascrap.blogg.se/2014/december/blogg-candy-2.html

 
Det här kan du vinna, så gå in och kolla!

 
Vi fick en förmiddagsfikabesök och det är ju så roligt. Barnbarnet Jonathan med sin tös Alice också sambon Hanna med andra tösen Alva.l


 
Det blir full fart och dom har kul med leksaksvagnen.

 
Några snälla barn kom också på besök, är det för att tomten ska komma månntro? Iallafall blir vi glada för besök. Förkylningarna håller i sig, men vi är på benen båda två, det är bara att låta tiden gå så blir det bra till slut.

 
Jag hade brunkål på agendan idag och stekte lite drygt 4 kg vitkål. Jag tycker det blir gott.

 
Jag har använt detta receptet, det är så bra att lägga över i långpanna, http://www.recept.nu/recept_nu/smaratter_ochamp__tillbehor/gronsaker/brunkal/ Jag tillsatte lite ättika också som finns i andra recept.

 
Sedan har jag en suprice till julafton, jag tycker det behövs lite nytänk här, receptet får jag återkomma med annars blir det ju ingen surprice.

2 kommentarer: