Translate

onsdag 31 december 2014

10 bästa

Det är vanligt förekommande att välja ut sina 10 bästa layouter under året och nu har jag också gjort ett försök. Jag har gjort 123 st layouter under året, det är ju helt enormt många. Det blev nog rätt slumpmässiga val till slut, jättesvårt, men några lärdomar är det också. De jag tyckte om när jag tittade igenom var de enkla, vilket gör att jag verkligen får ta och lugna ner mig och inte överarbeta med för mycket dekorationer. Jag tycker också det är bäst med cardstock eller väldigt svaga papper som bakgrund. Också en sak till, de gröna nyanser går rakti in i hjärtat på mig, varför tycker jag så mycket om dom? Ja, jag vet inte såklart. Annars är jag så velig, kan tycka om så mycket av andras layouter och har svårt att hitta en egen stil. Nu ska jag försöka skärpa till mig, ja, jag vet, har sagt det massor av gånger, är nog oförbätterlig vid 67 års ålder!











Nu vill jag verkligen önska alla ett riktigt Gott Nytt År och önskningar om mycket glädje, tillfredsställelse och omtanke om varandra!

8 kommentarer:

  1. De är så fina. Skulle jag välja 10 st fick jag ta alla jag gjort så jag får kanske välja 3 st i stället. Hoppas ni får en riktigt trevlig nyårsafton och så önskar jag er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

    SvaraRadera
  2. Ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt 2015...önskar er det bästa ..Kram Gunnel

    SvaraRadera
  3. Önskar ett gott slut och ett gott nytt år och tackar för alla bilder under 2014 och ser framemot nya år 2015. Kramar till er båda!

    SvaraRadera
  4. Härliga och fina allihopa! Håller med, grönt har en särskild plats i mitt hjärta :-) Hoppas du hade en underbar dag och kväll igår! Nu har vi som sagt ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar på olika sätt :-) Var rädd om dig!
    kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Roligt att höra om det gröna, det är inte så vanligt förekommande tycker jag, i scrapvärlden menar jag. Ja, nu kör vi på det nya året!

      Radera
  5. Alla är hur fina som helst! Kan inte välja en favorit... Hoppas du får ett fint kreativt 2015! Kram!

    SvaraRadera