Translate

lördag 8 november 2014

Sandflyget

Med en extra filt och kudde för alla konstiga ljus så sov jag som en stock hela natten, helt underbart att vakna då.

 
Efter att frukosten var ordnad så var det dags för en hårklippning. Frisörerna på Köpmansgatan, trevligt och bra ställe.

 
Vi gick iväg till Fingrar kan, den årliga julbasaren med olika hantverk i Blå hallen. Amanda är hos sin pojkvän Alex under helgen så nu är barnaskaran reducerad.


 
Dom här ljusstakarna gjorde av återvunnet porslin odyl gillar jag. Tyckte nog att det var årets behållning, annars inget särskilt där. Inga nyheter, ingen ny rolig design utan ganska traditionellt på ett tråkigt sätt.

 
Ett bröd var det enda vi fick med oss hem.


 
Parkerat!

 
Efter det gick vi ner  till Lions loppmarknad som huserar i samma byggnad. Där har jag aldrig varit och det var ganska kul. Denna servisen stod jag länge och tittade på, en sådan hade min farmor och jag minns det så tydligt.

 
Vi gick in i Saluhallsbyggnaden som numera rymmer många butiker, återkommer med dessa framöver. Här är en bild från de gamla ugnarna.


 
Beställning av pannkakor!


 
Harald fryser.

 
Höganäs Fotoklubb firade 65-årsjubileum med middag på Skogsbrynet. Jag tyckte det var roligt att vara med eftersom man lär känna varandra bättre. Harald gick med Ebba och Wille till Taiwan och åt middag där medan jag var på Skogsbrynet.

 
Ordförande Bende hälsade oss välkomna och det blev en riktigt trevlig kväll.

 
Jättegod mat, Bruschetta till förrätt.

 
Jag hade valt fisk och fick lax på en risottobädd och grönsaker.

 
Efterrättsbilden blevinte så bra men det var 3 små kakor, bl a tiramisu. Jag kan absolut tänka mig gå dit fler gånger och jag har hört att deras pizzor är kanongoda.

2 kommentarer:

  1. Kommer ihåg när vi bodde i hus och min mamma kom på besök och då fick hon låna tjocka sockar och tjock tröja då vi också hade det väldigt kallt för henne, men vi tyckte det var lagom. I dag tycker vi att våra barn har det kallt precis som ni tycker och för oss beror det på att vi har det jättevarm i vår lägenhet, men kanske också på att man kanske fryser mer när man blir äldre???? Tack för tipset om Skogsbrynet och det ser gott ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ändå tycker jag att jag är varmare av mig nu på äldre da´r. Eller är just det därför att vi har så varmt i vår lägenhet.

      Radera