Translate

måndag 10 november 2014

Julgranen på plats!

Idag kom julgranen på plats utanför våra fönster. Är det månntro inte lite tidigt? Mitten av november brukar de nog sättas upp så det är kanske som det ska.

 
Jag tog bilen idag upp till Kullaberg för att få en lugn och skön promenad. Det är så väldigt vackert nu och en härlig sval luft. Jag njuter verkligen av det, iallafall tills jag gick vilse.






 
Jag fattar inte varför jag inte kan hålla mig till de markerade stigarna utan far hit och dit. Jag blev väldigt glad när bilen plötsligt dök upp!

 
Hemma sorterar jag papper, inte scrappapper utan räkningar och sådant tråkigt. En jäkla röra på allt, men nu är jag nästan klar och ifatt. Skön känsla. Yr och trött är jag, jäkla gnällande.

7 kommentarer:

  1. Hahaha....du är rolig du.....tur du hitta rätt :) Gunnel

    SvaraRadera
  2. Hej Christel!
    Jag var ner till Scrap och Ting idag och stämplarna finns kvar. Dom står under rubriken "cling stamps". Tänkte bara ifall du ville kolla in dom lite. Finns ju i cirklar och olika raka söm stämplar oxå :) Ha det gott! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag har hittat dom nu och är verkligen sugen på båda, men får hejda mig lite nu känner jag. Ska se om dom är kvar efter jul tänkte jag.

      Radera
    2. Du är sååå duktig och förnuftig :-) Den som väntar på något gott... :-)

      Radera