Translate

fredag 21 november 2014

En fredag

En promenad imorse i ett underbart väder, jag gillar när det är helt vindstilla, iallafall när vi inte seglar.






 
Lerbergets lilla hamn.

 
Nu har jag blivit inspirerad av en person i Fotoklubben som fotograferar mycket olika mönster som man sedan kan leka med i Photoshop.




 
Dagens butik är Vogue på Storgatan. Det är en gammal butik men jag tycker numera att den är väldigt fin. Sortimentet är kanske lite väl damigt för min smak, men det beror på vad man är ute efter och jag går alltid in och kollar.


 
Jag tycker särskilt om deras badkläder och underkläder. Idag blev det bara koll. Jag måste ha något till en fest framöver.

 
Jag tillbringade stor del av dagen i vårt förråd i källaren, lyfte ut en hel del och stuvade om, gick igenom och sorterade upp alla diabildslådorna. Det är fortfarande fullt av murbruk där och jag kunde sopa upp en del. Jullådorna flyttades upp i lägenheten, det är ju snart dags med stjärnorna och adventssakerna, vad mysigt det ska bli.

 
Detta är bara en liten del, men nu är det ordnat och jag kan hitta saker igen vid behov. Ikväll sitter jag i soffan med en jävligt ond rygg. Jag hoppas den är bättre imorgon, jag har blivit klen. Go´helg på er alla!

4 kommentarer:

  1. Så fina bilder. Var rädd om ryggen!

    SvaraRadera
  2. Du är expert på bilder av havet och måsarna....fantastisk fina....Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack till dig också, roligt att ni kommenterar!

      Radera