Translate

tisdag 23 september 2014

Ny dammsugare

En ny dammsugare, skitbra och jag är jätteglad över den, ganska simpelt eller hur? Vilken skillnad det är att dammsuga nu, vi blev färdiga till det eftersom det är nya bestämmelser om watten på dammsugarna.  Jag beställde den på http://www.tretti.se/?utm_term=trettise  vi har beställd där tidigare och är jättenöjda.

 
Innan den hämtades promenerade jag, ett underbart höstväder idag igen.

 
En fotograf in action.

 
En helt vindstilla dag och så fint i hamnen. Jag avslutade med att gå ner till båten och packade ner resten som ska hem. Vi satte oss i sittbrunnen och ville knappt gå därifrån. Nu har båtlukten förflyttat sig till vårt vardagsrum där en massa kläder ligger i väntan på nerpackning.


 
Två båtar i hamnen som väntar på lossning.

 
Fåglarna sysslade med morgontoaletten, vad kul att se hur de tvättade sig i vattnet och sedan gick de upp i tången när de var klara.


 
Idag upptäckte jag en helt ny väg, ovanför invallningen går en stig och där är så vackert. Fantastisk utsikt och en helt annan känsla med de stora gräsytorna.




 
På eftermiddagen var det kaffe och fika hos kusin Gun och Göran tillsammans med syster Anita. Några trevliga timmar på deras terass i sommarvärme.

1 kommentar: