Translate

tisdag 16 september 2014

Nöjd

Finns det något härligare än att ha storstädat? Ja, det finns nog mycket, men jag är väldigt nöjd just nu. Mellan skurandet  har det också varit en del annat.

 
Jag lämnade mitt Kullahjulskort och Korpen har sitt kansli på Svarvaregatan. Lite roligt var det att gå vid huset som var min första egna lägenhet som nygift.

 
Fina gamla brukshus. Jag brukar vara försiktig när jag fotograferar hus, men för första gången for en kvinna ut och frågade varför jag fotade huset. Det hela avlöpte väl.

 
Jag passade på att gå till Minneslunden och satte mig där en stund. Det är lugnt och rofyllt att sitta där och tänka lite på dom som inte finns med oss längre.


 
Kaptenens trädgård, där är riktigt fint.


En annan sorts kastanj, en stort vackert gammalt träd.

 
Kallad ner till båten också mellan tvätt och städning. Vi tog av seglen och vad ledsamt det kändes. Jag tycker säsongen har gått alldeles för fort och det har inte blivit så mycket segling här hemma även om vi hade en fantastisk tid i Bohuslän.

 
Vi gick in på caféet och åt vars en bakad potatis, skönt att äta färdig mat ibland.

 
Dessa godsaker hoppade vi över.

 
Jag handlade lite nya blommor till fönstren och investerade i en ny kruka  från min favoritbutik, Maria Kraft.


 
Denna vackra växt som är lite silveraktig med ovanligt bladverk köpte jag här på Storgatan i Florabutiken. Där är också fina blommor och krukor.

 
Ikväll myser vi med tända ljus. Det märks nu att det blir mörkt fort, vi går helt klart mot hösten nu även om vädret är fantastiskt.

2 kommentarer:

  1. Så fint och mysigt du gjort nu till höstmörkret. Kommer så väl i håg er första lägenhet och har kort från olika fester där. Kul att kolla i gamla album då och då. Förstår att det känns på att ta upp båten, men som det brukar så går ju tiden alldeles för fort och snart skall den i sjön igen. Ha en fortsatt bra vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är roligt med gamla bilder och numera vet jag inte hur alla digitala bilder kommer att hanteras.

      Radera