Translate

torsdag 11 september 2014

Köket

Jag leker catering i köket just nu och ska leverera mat till kalas i helgen. Det är riktigt roligt, jag gillar att laga mat, får se hur det blir i slutändan, kommer med recept efter helgen.

 
Jag hann med att avsluta mina kontroller på Kullahjul, jag hade tre kvar inne i Höganäs som nästan inte räknades men ju skulle göras. En liten cykeltur kombinerat med inköp och några foton.

 
Arbetet med de nya husen vid Sundstorget fortskrider, roligt att det blir klart med området.

 
Huset vid Sundstorget där Mia bor är nu inklätt på hela utsidan för byte av fasad p g a felbygge.

 
Kastanjerna börjar bli klara.
 
Mia ringde och bjöd med mig på förvisning av Pelle Erövraren på Stadsteatern. En musikal som var riktigt bra, jättefin musik och sång och ett, på ett sätt, aktuellt ämne. Lite sorglig med människans svårigheter och de tydliga sociala skillnader som fanns förr. Kanske är vi på väg dit igen. Föreställningen är verkligen värd att ses.


2 kommentarer:

  1. Vi som följer din blogg har det faktiskt bra, vi behöver inte fara land och rike runt för att se hur det ser ut utan det förgyller du oss med. Har du börjat ha catering nu också? Har du inte tillräckligt redan med olika uppgifter? Kan man beställa om det skulle behövas? Kanske till julen vi skall bara vara 8 vuxna och 5 barn under 7 år, men det behövs ju en hel del. (Bara skoj) Jag får väl börja i november och göra det som går att frysa, om det nu finns plats i frysen förstås. Ja jag behöver ju inte fundera på detta ännu för jul blir det i alla fall även om inte all mat som alla vill ha finns på bordet. Nu den 21 september åker min storasyster Siv och jag till Rhodos stad i 14 dagar och det ser vi fram emot, även om vi tycker det verkar lite främmande att bara sticka hemifrån. Nu får du och Harald ha en skön helg med allt vad den kommer att innehålla. Kramar på er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vilken tur att det bara var skoj! Det är bara att göra en sak i taget lite utspritt så går det bra. Tack för att du delar med dig och en bra helg ni också, kram

      Radera