Translate

lördag 16 augusti 2014

Trädgårdsgille

När väl infektionen och medicinöverkänsligheten lämnat kroppen har jag orkat tänka mer på bloggen och bestämt mig för att gå min egen väg, det har jag ju alltid gjort! Den där Luther sitter ibland ändå lite tungt på axeln. Tack till er som har lämnat glada tillrop och uppmuntran! Jag börjar om lite och på lite annat sätt med att skriva om bara vissa saker, inte om allt jag gör, så får jag se hur det blir. Med mitt intresse för att skriva så vet man aldrig. Så häng med igen om ni har lust!
Idag visar jag bilder från Landskronas Trädgårdsgille som alltid är så trevligt. Mycket fina saker och växter att handla, vacker omgivning också roligt att se flottarna.

 
Fina Landskrona


 
De första 3 flottarna är mina favoriter, det var 13 st.




 
Denna tar jag med för den är lite rolig, gjord för insekter för att belysa kretsloppet.

 
Denna har Daglig verksamhet/LSS gjort och det tycker jag såklart är roligt.

 
Denna för lite tips till Wille vad han kan göra med sitt gamla trummset.

 
Den bästa trädgårdsutsmyckningen tyckte vi detta är, http://www.modigform.se/. Jättevackert som tar vara på ljuset och lyser i skymningen. Jag köpte en liten variant som står i en kruka på balkongen, den har lyst halva kvällen.

 
I Höganäs hände det också en del idag, det var barnens lördag och en stor loppis på Kyrkplatsen och det var blåsorkesterfestival. Roligt när det händer något!


 
Vi träffade den senaste familjemedlemen Sune som stod och gärna ville vara med vid fikabordet.

 
Avslutar med ett foto med de nya glasögonen. Det var så jävla skönt att kunna se ordentligt igen och jag har för första gången skaffat fotokromatiska glas och det är också skönt. Dom ser svarta ut på bilden men de är lite brunröda och lila på insidan.

14 kommentarer:

  1. Kul att du skriver lite igen. Jag har saknat det. Visst är det fint i Landskrona. Tyvärr var jag där lite tidigt på dagen så solen lyste dåligt på de fina flottarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättefint är det, synd att inte fler upptäcker området kring Citadellet t ex. Roligt att du uppskattar bloggen.

      Radera
  2. Så roligt att läsa din blogg igen. Tack för påminnelsen om Trädgårdsgillet. Viåker nog dit idag. Jättesnygga glasögon! (beror så klart på den som bär dem) kram från Maj-Lis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maj-Lis, roligt att träffa er i vimlet i lördags!

      Radera
  3. Så fina de nya glasen är! /Birgitta

    SvaraRadera
  4. Hurra.....!...:) Roligt och jättesnygga glasögon..Gunnel

    SvaraRadera
  5. Roligt att du fortsätter att skriva !

    SvaraRadera
  6. Håller med alla ovan!!!!!

    SvaraRadera