Translate

tisdag 4 februari 2014

Båtmässa

Vi blev hämtade av vännerna Ingmar och Elisabeth på morgonen för färd upp till Göteborg. Dags för årets vårtecken, båtmässa. Det var många år sedan vi var där sist och lite har stämningen förändrats tycker jag. Det kan bero på mig själv, men det var också lite tomt, massor av motorbåtar och inte så mycket roligt på båttillbehörssidan. Vi åkte först till bror Johan där vi fick fika och pratstund. Han följde sedan med oss till mässan och hade tom ordnat fribiljetter, tusen tack!



 
Vi gick omkring och kollade allt, det blev mest kataloger och broschyrer i påsarna.

 
Många möten och mycket snack och det är ju också trevligt. Vi träffade seglarvännen Bengt som vi seglat tillsammans med under vår långsegling och sedan hållit kontakten med. Han och hans fru Ritva skulle hålla föredrag om segling i Brasilien på fredag. Han är en duktig fotograf och det blir säkert väldigt trevligt.

 
Den här bilden gillar jag, gammalt och nytt som möts.

 
Det finns väldigt mycket kläder på mässan, nästan så att det är övervägande.

 
Vi träffade vännerna Micke och Ann-Marie, även det trevligt möte, dom hade en lista dom. De planerar en ny jordenruntsegling med start 2015.

 
Vi köpte vinglas och en dörrmatta till Aeolus samt rengöringsmedel, det var det det! Det var dock en rolig dag och tur med Ingmar och Elisabeth.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar