Translate

söndag 26 januari 2014

En riktig söndag

En sån där dag då alla kommer och går och det är fika och fika, det kallar jag en bra söndag. Barnbarnet Anna kom på brunch och hon piggar alltid upp, mycket skratt, hon och Harald kan "slänga käft".

 
Mia kom och hängde på fast hon tackade nej till allt utom vatten. Hon hade en privatlektion för Anna om hur ett vetenskapligt arbete skall se ut. Jätteroligt att lyssna på fast jag ska väl inte lämna in flera sådana under min resterande tid. Lite trist faktiskt, fast det finns kanske utbildningar för pensionärer? Jag skulle kunna gå på foto och redigeringsutbildning. Nåja, hon gick igenom min bokhög också.
Wille kom och spelade med Harald och därför blev det sedan fika med Joel och Amanda också.

 
En riktigt härlig och skön söndag och nu har jag precis tittat på Farmen, det är riktigt roligt att följa tycker jag.

2 kommentarer:

  1. Er söndag i dag tycker jag har gått i lugnets tecken då era kära kommit efter varandra. När Wille tränar på gitarren har han och Harald alltid ett leende på läpparna och vad betyder det? Ett litet spelfel kanske? Så kul att Anna kommer och hälsar på då och då, ni får gärna hälsa till henne från mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är så roligt när hon kommer, ska hälsa henne, försöka komma ihåg iallafall! Djup koncentration är det också, men Harald har ju förmågan att skoja!

      Radera